Lingerie

Lingerie geeft vrouwen zelfvertrouwen, sexappeal  en een vrouwelijk gevoel. Ook al draag je het onder je kleding, mooie lingerie geeft je een speciaal gevoel. Beroemdheden dragen erotische lingerie van leer, zoals een korset of een body, op het podium als bovenkleding.  

In tegenstelling tot normale lingerie is luxe lingerie gemaakt van extra fijne materialen en vaak versierd met kant en ruches.   

In eerste instantie werd lingerie gemaakt van linnen. Lingerie kan ook een steunende functie hebben. Lingerie is meer dan een mooi setje en een goede pasvorm. Lingerie is een Frans woord dat we in Nederland gebruiken voor damesondergoed en damesnachtkleding .  

Met erotische lingerie bedoelen we niet alleen prachtige negligés, maar ook elegante body's, korsetten, verleidelijke beha ouverts en nachthemden. Lingerie moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed op de huid aanvoelen. Met lingerie kun je ook heel goed je lichaam vorm geven.  

Ook wanneer je zwanger bent, kun je nog prima mooie lingerie dragen. Ook hier geldt natuurlijk dat mooie lingerie heel comfortabel kan zijn. Dit komt doordat lingerie zacht en elastisch is en dicht op de huid wordt gedragen. Soms wordt lingerie om erotische redenen gedragen. Erotische lingerie is verkrijgbaar in verschillende materialen en designs en is veelzijdiger dan ooit. Erotische lingerie is er in alle soorten en maten.  

Als meest persoonlijke onderdeel van onze garderobe zorgt onze onderkleding ervoor dat we ons geweldig voelen. Het dragen van een matching lingerieset kan jouw zelfvertrouwen een boost geven. Het is niet alleen mooi, maar het is ook een teken van vrouwelijkheid. Ook al draag je het onder je kleding, mooie lingerie geeft je een speciaal gevoel. Met lingerie kun je ook heel goed je lichaam vorm geven. Vroeger noemde men dat vaak corrigerend ondergoed, nu heeft het de hippe naam “shapewear”. Een body of broekje uit de collectie shapewear kan je figuur slanker en steviger laten lijken. Lingerie wordt ook wel dessous of bodyfashion genoemd. 

Lingerie is meer dan een mooi setje en een goede pasvorm. Lingerie geeft vrouwen zelfvertrouwen, sexappeal en een vrouwelijk gevoel. Tegenwoordig worden er naast wol, zijde en katoen ook veel synthetische materialen gebruikt. Microfibre van polyamide en elasthan is bijvoorbeeld heel populair voor kanten lingerie.

    10-09-2018 10:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright 2017 - GoToDesire