Knuffelen voor een Ruzie met degene die je liefhebt plaatst je op de stortplaats, maar er is bewijs dat een eenvoudig klein gebaar je allebei een hogere ervaring zal geven. zorg voor een goede knuffel! Je eindigt de dag met een betere observatie en je relatie zal gezonder zijn. een geheel nieuwe kijk op geeft aan dat het simpelweg bereiken en aanraken van iemand kan helpen de slechte emoties te maken na een confrontatieverlof. De observatie van de tak van psychologie aan de Carnegie Mellon-universiteit, die in het tijdschrift PLOS ONE verscheen, stelde vastbesloten om te helpen bij het verbannen van troosteloze emoties die waren overgebleven van oorlog of een slechte gebeurtenis.

Menselijke aanraking kan ook een enorme rol spelen in het besluit geluk en oorlog. Onderzoekers ontdekten dat het krijgen van een knuffel in verband werd gebracht met een toename in superieure gemoedstoestandmarkeringen en een afname van negatieve markers. "Knuffels kunnen een eenvoudige maar krachtige methode zijn om hulp te bieden aan mannen en vrouwen die interpersoonlijke problemen ervaren", zo lezen de auteurs van de conclusie.

Ze stelden dit in het lingo van de studie: "resultaten wezen uit dat er een wisselwerking is geweest tussen knuffelontvangst en slagblootstelling, zodat het ontvangen van een knuffel gerelateerd werd aan een kleinere conflict-geassocieerde afname van fantastisch effect hebben op en een kleinere oorlog-geassocieerde toename in verschrikkelijk hebben een effect op wanneer ze gelijktijdig worden beoordeeld. "

observeer leden suggereerden minder arme gevoelens en extra heerlijke gevoelens op dagen dat ze een knuffel kregen na een oorlogsvoering. schade aan emoties versnelde op dagen dat ze conflicten opmerken, maar ze werden ongemoeid gelaten.

Leeftijd, geslacht, ras, huwelijkse roem en onderwijs maakten geen onderscheid. Het gelukseffect veranderde in gevoeld door alle geslachten en een lange tijd in de kijker, ondanks het feit dat vrouwen meer knuffels dan jongens uitspraken. "Onze resultaten komen overeen met de overtuiging dat elke man en vrouw ook in gelijke mate kan profiteren van het geknuffeld worden op dagen terwijl het conflict plaatsvindt," in overeenstemming met de onderzoekers.

Onderzoekers interviewden 404 volwassenen elke nacht gedurende 2 weken over hun relaties en conflicten. Ze vroegen om metgezellen, interpersoonlijke conflicten, ongeacht of mensen een knuffel en hun humeur ontvingen. stemmingsgerelateerde voordelen van knuffelen werden niet beperkt tot die in romantische relaties, zo concludeerden onderzoekers.

Het exact aanwijzen van de vorm van sociale relaties die bezorgd zijn in een knuffel, zou gelijkaardige studies moeten verbeteren, suggereert de schrijver van de om naar te kijken. zou je bijvoorbeeld hetzelfde voordeel kunnen behalen door een vreemdeling te knuffelen of een persoon met wie je ruzie hebt gehad die je zou kunnen krijgen als je een geliefde of je moeder knuffelt?

auteur van de studie is Michael Murphy, een postdoctorale studies metgezel op de afdeling Psychologie aan Carnegie Mellon.

Het telt niet wie de confrontatie wint. Knuffelen is misschien wel de leuke manier om een ‚Äč‚Äčcontroverse te beëindigen, samen met je lieverd!
    15-02-2019 22:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright 2017 - GoToDesire