De truc naar altijd opwindende seks Na vele jaren met een persoon te zijn geweest (en in sommige gevallen zelfs maanden), kan het moeilijk zijn om de gemeenschap opwindend te houden. misschien was je friskier naar je vroegere dagen. En wordt groter geneigd om spontaan te zijn. maar naarmate de tijd vordert, vervallen die zaken. geslachtsgemeenschap heeft nu geen prioriteit gekregen, omdat andere behoeften van het bestaan ​​prioriteit hebben. Het is dus heel moeilijk om het spannend te houden.

De huwelijksreis hoeft niet altijd lang te duren. in overeenstemming met sommige specialisten zijn er tal van manieren om je geslachtsstijl pittig en warm te houden. En het grootste deel heeft te maken met hoe je hebt waargenomen.

Ten eerste, behoud de power-up. wat betekent dat het een zorg is. hoe je net zoveel zult laten zien als schilderijen en je prima doet. Doe hetzelfde als je gemeenschapsleven. Dat is stap één.

een andere tip is om je dromen te delen. Als je je dromen wilt laten meetellen met je partner zonder je zorgen te hoeven maken over het beoordelingsvermogen, zul je aangenaam verrast zijn hoe de zaken zullen verbeteren. bovendien, maak het voor hen om hun seksuele keuze met jou expliciet te expliciteren.

begin met het gokken van uitzonderlijke fantasieën. Op die manier voel je je niet in de verleiding om vals te spelen. je kunt je verkleden, een uniek accent gebruiken of naar een heel bijzonder gebied gaan.
    15-02-2019 22:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright 2017 - GoToDesire